Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Temuduga Kastam?

Gagal temuduga ini akan menyebabkan anda terlepas peluang untuk menjadi penguasa kastam. Anda terpaksa menunggu sehingga tahun depan untuk dapat panggilan temuduga yang sama.

🏷️RM30 sahaja.

Apa Kandungan Ebook Ini?

Ebook ini merupakan koleksi soalan yang pernah ditanya dalam temuduga penguasa kastam. Ianya diambil daripada maklum balas calon yang pernah menghadiri temuduga penguasa kastam sebelum ini.

Soalan-soalan dalam ebook ini dipecahkan kepada lima bahagian utama.

Setiap soalan dilengkapkan dengan skrip jawapan. Jawapan pula ditulis menggambarkan perwatakan seorang penguasa kastam sebenar. Itu akan dapat meningkatkan keyakinan panel temuduga terhadap anda.

Ebook Ini Sesuai Untuk Jawatan.

Snapshot Kandungan Ebook.

Sila klik butang di bawah untuk pembelian.

Bonus 1: Soalan Isu Semasa Kastam.

Antara soalan killer dalam temuduga kastam ialah soalan tentang isu semasa. Dalam ebook ini saya kumpulkan soalan isu semasa berkaitan dengan kastam. Lengkap dengan skrip jawapan.

Bonus 2: Whatsapp Group.

Dalam group ini, anda boleh bertanya sekiranya ada apa-apa kekeliruan dengan soalan.

Ahli group akan membantu anda dan sama-sama memperbetulkan apa yang salah.

Sila klik butang di bawah untuk pembelian.

Feedback Dari Pembeli.

“Selamat petang cikgu. Terima kasih atas koleksi soalan temuduga kastam tu. Amat membantu saya dalam temuduga kastam baru-baru ni. Terutama soalan berkaitan dgn isu semasa dan kemahiran berfikir. Panel banyak tanya soalan pasal isu-isu semasa. Doakan yg terbaik untuk saya. Itu saja saya nak sampaikan.”
Fifi Zainal
Calon IV Kastam
“Salam cikgu khairul. Alhamdulillah saya berjaya tembus kerja kerajaan dan baru je dapat surat tawaran. Jawatan penolong penguasa kastam wk29. Bersyukur sangat. Terima kasih sebab telah banyak membantu memberikan rujukan yang bermanfaat. Ebook ini sangat-sangat membantu dan memudahkan saya untuk persediaan temuduga. Sekian terima kasih. ”
Siti Noor
Calon IV Kastam

Sila klik butang di bawah untuk pembelian.

Apa Yang Anda Dapat?

🏷️RM30 sahaja.

© 2024 Temuduga Kastam
Disclaimer Privacy Policy Terms & Conditions